joi, 18 aprilie, 2024

BARLAD: PARTIDUL CARE E IN “ TOT SI TOATE”

Distribuie:

Publicat:

O clipa trebuie sa fii atent pentru ca viata sa iti fie plină de succes. Realitatea demonstrează ca unii reușesc performanța sa creasca in “câțiva ani cat alții intr-o viata”. Roxana Miron Feraru – este persoana care ar face invidios pe orice membru cu state grele intr-un partid.                                        

Numele acesteia este cunoscut de barladeni , pentru prima data, in urma anunțării rezultatelor concursului ținut de Compania de Utilități Publice pentru membrii in Consiliul de Administrație. La vremea aceea a fost doar o coincidenta ca viitorul soț era consilier local iar directorul societății era președintele executiv al PSD.  Suma încasată de acolo, conform declaratiei de avere a fost de 20.293 de lei , adică 1691 lei pe luna, epuizarea constând intr-o ședinta pe luna.  

 Tot norocoasa a fost si când a reușit sa prindă catedra in oras, câteva ore, la liceul “ Mihai Eminescu” ( alta institutie coordonata de un coleg de partid). Dar surpriza cea mare a sosit in momentul când , deși se cunoșteau salariile de la stat, se înscrie la concursul scos de Direcția Pietelor pentru funcția de inspector debutant, după ce își face stagiul de șase luni ( conform documentelor oficiale) este angajata in postul pentru care a candidat. Din multitudinea angajaților de acolo, Roxana Miron Feraru este aleasa , prin decizia de împuternicire emisă pe 27 Ianuarie 2017 ca șef serviciu la Centru de Sănătate si Loisir. Probabil, după terminarea exercitarii mandatului de viceprimar aceasta se va întoarce la postul blocat, timp de șase luni, după care va fi organizat un concurs pentru ocuparea definitiva a acestuia. Alt post care “ I S-a potrivit mănușa” a fost cel de viceprimar, consilierii si colegii săi social democrați au votat-o cu plăcere si cu speranța ca va face măcar jumătate dintre lucrurile pe care le făcea Adrian Solomon , in calitate de viceprimar. Chiar si liberalii au avut încredere in tinerețea si in profesionalismul acesteia.                     

Ceea ce omite , cu știință sau fără știință, sa declare doamna Miron Feraru este ca toată ascensiunea ei politica si profesională are la baza un singur cuvant : PSD Barlad. Fără partid sau fără susținerea acestuia Roxana Miron Feraru era o alta ilustra anonima, iar lucrul acesta ar fi trebuit sa se regăsească scris cu majuscule in comunicatul de presa in care își lauda activitatea si diplomele obținute. Fără PSD nu puteați sa ajungeți in CA-ul de la CUP, fără PSD nu vi se dădea postul de șef serviciu la SPA, fără PSD nu aveați funcția de viceprimar. Așa ca, lăsați diplomele si studiile si multumiți public acestuia . El este “ tătucul” dumneavoastră ! 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img