News Flash:

BARLAD:PATINAJ POLITIC EXECUTAT DE PSD!

24 Noiembrie 2016
2977 Vizualizari | 0 Comentarii
In aplauzele dumneavoastră intra pe scena consilierii PSD Barlad. Aceștia vor dansa pe tema " noi nu vrem patinoar" pentru ca : presa a scris despre el înainte de a fi aprobat in Consiliul Local Municipal, s-au cumpărat materialele si s-a ales oferta in ciuda lipsei voturilor si...este scump!                             

Așa si-a motivat Andrei Huiban( PSD) alături de distinșii săi colegi abtinerea de la vot. Se pare ca domnul profesor( pe atunci nefiind consilier, deci nu era la curent cu ceea ce se întâmpla in urbea noastră) a uitat cum se votau proiectele pe vremea lui C-tin Constantinescu. Informati-va cum s-au construit parcările din orașul nostru. Întâi s-au făcut si abia după au fost votate. Sau va pot spune colegii care s-au abținut , dar atunci nu " comentau in front

 In ceea ce privește costul acestei investiții si prețul cerut de municipalitate , iar apelam la memoria Dvs. Când s-a împrumutat Primăria pentru Centru de Sănătate si Loisir, respectiv Cinematograful Victoria unde erau consilierii PSD sa-i spună lui nea Titi ca e prea scump? Ați votat cu toții taxele de intrare in cele doua obiective si nu v-ați abținut! Așteptam un proiect de hotărâre prin care sa le oferiți picilor posibilitatea de a intra gratuit la piscina si la cinema. Pana il inițiați aceștia își vor ocupa timpul...patinând.

autor:Cristina Radulescu

andrei huiban
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1008 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027831 (s)