sâmbătă, 27 aprilie, 2024

BARLAD:PATINOAR ELECTORAL-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Bataie de joc sau kitch, la libera dumneavoastra alegere! Luni, 5 Decembrie, a fost inaugurat patinoarul la Barlad. O mana de oameni curiosi si norocosi( pentru ca e doar mana destinului sa ajungi in locatie, nu exista un indicator spre acest obiectiv) au luat parte la deschidere.                            

 FARA SA FII PE PATINOAR ITI RUPI PICIOARELE USOR!           
                                                                   

  Nimeni dintre cei prezenti( oficialitati , functionari ) nu au sesizat pericolul de pe trotuar. Multi barladeni au luat contact cu solul din cauza unei balti inghetate sub privirile indiferente ale autoritatilor. Prea pline de sine si de realizarea inaugurata. Un batranel ce a facut cunostiinta cu pamantul s-a mobilizat si a adus o mana de sare . Nu a fost suficienta!                                                        

  COPIII CARE S-AU PIERDUT PE DRUMUL SPRE PATINOAR!      
                                                               
 Neincapatoare au fost autobuzele celor de la Vertrantis de picii care au dorit sa ajunga la distractie. Toata lumea a luat cu asalt Gradina Publica, s-au invartit si s-au sucit dar nu au ajuns acolo . Nici un indicator, nici o hartie care sa dezvaluie locatia, iar parintii s-au declarat dezamagiti de organizare. In schimb, peste 3 pancarte amplasate din 10 in 10 metri care te conduceau spre WC-ul public. Halal!                            

 ZAPADA IN LOC DE GHEATA!      

Feerie pe zapada, nu pe gheata! Asa arata patinoarul, acesta nu straluceste ci este acoperit de nea! Cateva casute ingramadite care ofera un vin fiert si vata de zahar. Singurul cu valoare e doar bradul, cel care a costat 600 de milioane( lei vechi). Parintii nu isi pot supraveghea odraslele pentru ca exista riscul sa calce pe tevile cu freon, copiii se descalta iar cineva trebuie sa pazeasca ghetutele! Ce mai, un mare fas ! Facut de dragul de a fi bifat! Cristina Radulescu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img