vineri, 19 aprilie, 2024

BARLAD:PESTE 2551 DE VASLUIENI SPUN PREZENT. UNDE VEI FI PE 15 SEPTEMBRIE?

Distribuie:

Publicat:

150 de țări din întreaga lume se unesc în cea mai ambițioasă mișcare civică la nivel internațional – World Cleanup Day. Pe 15 septembrie 2018, milioane de voluntari din întreaga lume vor spune „Let`s Do It!” în lupta împotriva uneia dintre cele mai presante probleme de mediu – deșeurile. 

World Cleanup Day va începe la ora 10 în Noua Zeelandă. Valul de acțiuni de curățenie va urma soarele prin 24 de fusuri orare și se va încheia 36 de ore mai târziu în Hawaii. Obiectivul World Cleanup Day este de a mobiliza 5% din populația Globului pentru a produce o schimbare reală de comportament. 

România va organiza o Zi de Curățenie Națională pentru a șasea oară, după cele 5 acțiuni de succes desfășurate începând cu anul 2010. Let`s Do It, Romania! este cea mai mare mișcare socială din România – până acum, peste 1 400 000 de voluntari au participat la evenimentele Let`s Do It, Romania! și au curățat 18 000 de tone de deșeuri. 

In orașul nostru va puteți înregistra la Centru de Informare Turistică, in fiecare zi iar pe 15 , la ora 8 de acolo va veți lua materialele necesare( mănuși, saci menajeri)

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img