News Flash:

BARLAD: PESTE 600 kg de carne CONFISCATA

29 Mai 2014
1541 Vizualizari | 0 Comentarii
Politistii de investigare a fraudelor au confiscat peste 600 kg carne, cantitate ce urma sa fie comercializata la o societate comerciala din municipiul Barlad si pentru care administratorul nu detinea documente de provenienta.

    In aceasta saptamana, politistii barladeni au desfasurat o actiune de verificare a modului in care sunt respectate normele legale in vigoare privind efectuarea actele de comert pe raza municipiului Barlad.

    Politistii au depistat un administrator al unei societati comerciale din municipiul Barlad, in varsta de 62 ani, care introducea, in vederea comercializarii, in punctul de lucru al societatii din municipiul Barlad, carne de vita la carcasa, fara insa a detine documente de proveninta.

    In urma cantaririi marfii, a rezultat faptul ca pentru o cantitate de 633,5 kg carne, administratorul nu detinea documente de provenienta din cele prevazute de lege. Acesta a afirmat ca a achizitionat produsele de la o persoana fizica din judetul Galati.

„Politistii au luat masura sanctionarii contraventionale in conformitate cu prevederile Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite, cu amenda in cuantum de 5.000 lei, iar intreaga cantitate de carne a fost confiscata si lasata in custodie la o societate comerciala cu punct de lucru in municipiul Barlad. „a declarat Mihaela Straub, purtator de cuvant al IPJ Vaslui

barlad municipiul barlad judetul galati
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 24 queries | Mysql time :0.011284 (s)