vineri, 19 aprilie, 2024

BARLAD: „ PRELUDIUL GLORIEI”

Distribuie:

Publicat:

„ Muzica nu este cum crede atata lume, numai visare si distractie. E munca, munca grea. Dar si imens de binecuvantata” spunea marele compozitor si muzician George Enescu.

Duminica 11 iunie 2017, la ora 11.00 la Pavilionul Expozitional “Marcel Guguianu” publicul meloman va avea posibilitatea sa audieze un concert de exceptie sustinut de tineri, din cadrul Fundatiei “Remember Enescu”, care prin talent si munca neobosita au ajuns la performante de exceptie. Va fi un concert in care instrumentistii Oana Lavinia Cocirta, Gabriel Fonseca, Cosmin Cobasa, Andreeea Burda si Teodora Tepes, vor imblanzi, cu note si partituri inspirat alese, fagotul, oboiul, cornul si pianul. Publicul va avea posibilitatea sa asculte lucrari ale unor compozitori celebrii, cum ar fi: S.
Rachmaninov, M. Ravel, Maria-Theresia von Paradis, Antonio Vivaldi, Carl  Nielsen, Hermann Neuling, Eugene Bozza.

Tinerii muzicieni, studenti si masteranzi ai Universitatii Nationale de Arte “George Enescu” – Iasi si Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti vor fi acompaniati de lector univ. dr.  Andrei Enoiu. De asemenea va fi prezenta la Barlad si presedinta Fundatiei “Remember Enescu”, doamna Mihaele Tomescu,  cea care de  multi ani aduna in jurul sau foarte multi tineri talentati, din intreaga Romanie, promovandu-i in concerte si recitaluri asa cum va fi si cel de la Barlad.

Intrarea la eveniment va fi libera iar organizatorii evenimentului isi doresc  ca publicul sa vina in numar mare, astfel incat sa poata onora asa cum se cuvine munca si talentul acestor minunati tineri muzicieni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img