miercuri, 24 aprilie, 2024

BARLAD: RECICLARE CU FOLOS

Distribuie:

Publicat:

Incet , dar sigur barladenii se desprind de lucrurile care s-au defectat si care ocupa spatiul degeaba. Campania de reciclare organizata de Primarie  si Rorec a avut un feedback pozitiv. 
 „In cadrul campaniei de saptamana trecuta, la nivelul Barladului s-au colectat 9.545 de kilograme de deseuri. Se observa ca, fata de campania precedenta, derulata in luna octombrie 2016, cand s-au strans doar 4.713 kilograme de aparatura electrica si electronica, acum cantitatea s-a dublat. Cea mai mare parte provine de la persoanele care au sunat si au solicitat preluarea de la domiciliu intrucat aveau aparate mari si le era greu sa le transporte singuri la punctele special amenajate. Cum actiunea a coincis cu lucrarile de curatenie de Paste, lumea a profitat si a scapat de toata aparatura defecta din casa”, a declarat Olga Ungureanu, sefa Serviciului de Gospodarie Comunala si Locativa din cadrul Primariei Barlad.        
Actiunea  s-a derulat intre 6-8 aprilie, dar localnicii care vor sa se debaraseze de lucrurile inutile si nefolositoare pot sa sune gratuit la numarul de telefon 0800.444.800 , iar un reprezentant din partea Serviciului Local de Colectare va ridica aparatele.
       

Pe aceeași temă

Articolul precedent
Articolul următor

Cele mai citite

spot_img