vineri, 19 aprilie, 2024

BARLAD: RETINUT PENTRU INFRACTIUNI RUTIERE

Distribuie:

Publicat:

Un barbat in varsta de 27 de ani a fost retinut de politisti, dupa ce a fost implicat intr-un accident de circulatie cu victime si a parasit locul accidentului.
    
Politistii Biroului Rutier Barlad efectueaza cercetari fata de un barbat de 27 de ani, din municipiul Barlad, banuit de savarsirea infractiunilor de conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fara permis de conducere, vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de cercetare.

In fapt, in noaptea de 28/29 octombrie a.c., barbatul, desi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a condus o masina pe raza municipiului Barlad. Pe strada Republicii din localitate, acesta a accidentat doi tineri de 22, respectiv 25 de ani, din municipiul Barlad, care se angajasera in traversarea strazii regulamentar, pe trecerea de pietoni.

Dupa accident, barbatul a parasit locul evenimentului, fiind identificat la scurt timp de politisti. La momentul identificarii, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultand o valoare de 0,43 mg/l alcool pur in aerul expirat. 

Barbatul a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, iar astazi a fost prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad cu propunerea de dispunere a unei masuri preventive. Fata de acesta a fost dispusa masura preventiva a controlului judiciar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img