joi, 18 aprilie, 2024

BARLAD: Retinut pentru savarsirea infractiunii de talharie

Distribuie:

Publicat:

Un barbat in varsta de 28 de ani, banuit de comiterea infractiunii de talharie, a fost identificat si retinut de politisti din cadrul Politiei Municipiului Barlad. Acesta a fost prezentat astazi la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad.
 
In seara de 27 noiembrie 2016, in timp ce o tanara in varsta de 22 de ani, din municipiul Barlad se deplasa pe strada Alexandru Ioan Cuza din localitatea de domiciliu, vorbind la telefonul mobil, a fost ajunsa din urma de un barbat. Acesta, prin intrebuintarea de violente, a deposedat-o de telefon, dupa care a fugit din zona. Ulterior comiterii faptei, barbatul, prin intermediul unui cunoscut, a valorificat la o casa de amanet telefonul sustras. Intermediarul si-a oprit o parte din suma de 450 lei, obtinuta in schimbul telefonului.

In urma cercetarilor efectuate de politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Barlad a fost identificat P. Ionut de 28 de ani, din municipiul Barlad, care a fost retinut pe o perioada de 24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie.

Prejudiciul creat prin comiterea talhariei, aproximat la 1250 lei, a fost recuperat de politisti, telefonul mobil fiind restituit persoanei vatamate.

Politistii au probat activitatea infractionala a barbatului, care a fost prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad. Parchetul a dispus impotriva sa masura controlului judiciar.
   

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img