vineri, 26 aprilie, 2024

Barlad : Retinuti pentru furt calificat

Distribuie:

Publicat:

Trei tineri din municipiul Barlad, judetul Vaslui, au fost retinuti de catre politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Barlad, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Politistii Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Barlad au probat activitatea infractionala a trei tineri cu varste cuprinse intre 17 si 18 ani, toti din municipiul Barlad, judetul Vaslui, banuiti de comiterea infractiunii de furt calificat.

In urma cercetarilor efectuate, politistii vasluieni au stabilit ca in noaptea de 9/10 aprilie a.c., cei trei tineri au fortat usa de acces a unui magazin de pe strada Nicolae Titulescu, din municipiul Barlad, judetul Vaslui, au patruns in interior si au sustras 60 de pachete cu tigari si suma de 600 lei.

In urma probatoriului administrat in cauza, in cursul zilei de ieri, cei trei au fost retinuti pentru 24 de ore, iar in cursul zilei de astazi, acestia urmeaza sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad, cu propunerea luarii unei masuri preventive.

Cercetarile sunt continuate de catre politisti, in vederea probarii intregii activitati infractionale.        

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img