vineri, 29 martie, 2024

BARLAD : RETINUTI PENTRU INFRACTIUNI DE FURT

Distribuie:

Publicat:

Doi tineri barladeni au fost retinuti de politisti pentru o perioada de 24 de ore, fiind cercetati sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. Pentru probarea activitatii  infractionale a celor doi au fost efectuate si perchezitii domiciliare.

Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Barlad au efectuat o actiune in data de 10.06.2017 pe linia prevenirii si combaterii infractiunilor de furt.

In baza autorizatiilor emise de instanta, politistii au pus in aplicare doua mandate de perchezitii domiciliare in scopul probarii activitatii infractionale pentru B. Ionut si H. Andrei, ambii de 17 ani, din municipiul Barlad.

Cei doi sunt banuiti de comiterea a 5 infractiuni de furt calificat, din locuinte si din autoturisme. Faptele au fost comise pe raza municipiului Barlad, in perioada noiembrie 2016 – iunie 2017. Prejudiciul cauzat prin comiterea infractiunilor de furt este in valoare de aproximativ 15000 lei. Cei doi ar fi sustras laptop-uri, bijuterii si bani.

In urma probatoriului administrat, cei doi banuiti au fost retinuti pentru o perioada de 24 de ore, fiind prezentati la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad cu propunerea de luare a unei masuri preventive.

La actiunea desfasurata in data de 10.06.2017, politistii de investigatii criminale au fost sprijiniti de politisti din cadrul Biroului de Ordine Publica Barlad si Serviciului pentru Actiuni Speciale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img