vineri, 29 martie, 2024

BARLAD: SE CAUTA DIRECTOR! SE OFERA SALARIU DE 9500 DE LEI PLUS BONUSURI

Distribuie:

Publicat:

„ Cine imparte, parte isi face” este proverbul care se potriveste de minune la Reiser SA. Fara prea multe explicatii si mediatizare corespunzatoare, iata ca se scoate la concurs postul de director al acestei societati.        
                                                                                                                                       
Anuntul a fost publicat, doar , pe site-ul societatii ( cati dintre Dvs cunosc faptul ca aceasta este in tendinte, desi la capitolul actualizari stau extrem de prost) si, atentie, in doua publicatii cu specific economic. Inca de la infiintarea Reiser SA, aflata in subordinea Consiliului Local Barlad , un singur om a fost director- Florin Ghenghea. Membru marcant PSD, fiica acestuia a fost cununata de Adrian Solomon , iar mai apoi nepotica acestuia a fost botezata de deputatul social-democrat.     
       
CONCURS DE OCHII LUMII?    
                                                                
O simpla citire  a anuntului de concurs ridica suficiente semne de intrebare. Doritorii care isi doresc sa primeasca frumosul salariu de 9500 de lei la care se adauga  bonusuri trebuie sa indeplineasca, anumite, conditii. Astfel acestia trebuie sa aiba cetatenie romana, stare de sanatate corespunzatoare, atestata pe baza de documente medicale, sa nu fi fost destituit din functie publica sau nu i-a incetat CIM pentru motive disciplinare in ultimii 5 ani, nu a desfasurat activitate de politie politia definita de lege.
                                                                                                                                          
  La conditii specifice, iata ce gasim: studii superioare tehnice de lunga durata in domeniul constructiilor( n.r. pura coincidenta ca Florin Ghenghea este inginer), specializare CCIA, specializare CFDP, specializare IC, experienta in administratie/ management a unor societati comerciale cu acelas obiect de activitate ( alta stranie coincidenta) de minim 5 ani, cunoasterea limbii engleze mediu-scris / vorbit ( adica trebuie sa stii o limba de circulatie internationala cand semnezi statul de plata sau cand te aprovizionezi cu consumabile de 1.072.127 lei).  
                                                                                        
CONCURS DE VITEZA LA DEPUNEREA DOSARELOR.
                                                                                   
 Doar la Barlad candidatii trebuie sa aiba o buna conditie fizica pentru a se putea inscrie la concurs! Doar DOUA ORE au la dispozitie sa isi depuna actele . Asadar , pe data de 21 Iunie , intre orele 08-10 depunerea dosarelor de candidatura in plic sigilat. In aceeasi zi , dar intre orele 14-16 se analizeaza dosarele. Pe 22 Iunie la ora 9 se vor comunica rezultatele Selectiei dosarelor la sediu sau pe site-ul Reiser-ului. Pe 23 Iunie intre orele 9-11 se primesc contestatiile, intre 12-14 analiza contestatiilor si raspuns petenti, la ora 15 va avea loc interviul. Pe 26 Iunie intre orele 10-11 anuntarea rezultatelor si primirea contestatiilor, de la 12-16 analiza si raspuns la contestatii, iar pe 27 Iunie la ora 9 se va afla noul / vechiul director de la Reiser.      
                                                                                                                 
1 MILION DE DOLARI CIFRA DE AFACERI A REISER SA. PE 2016.
                                                              
  Peste un milion de dolari a avut ca cifra de afaceri Reiser SA in 2016 si asa se explica „ bataia” pentru un loc in Consiliul de Administratie sau in Adunarea Generala a Actionarilor. Anul trecut s-au efectuat urmatoarele plati, in conditiile in care si in multinationalele nu se pot lauda cu asemenea lefuri.                                                                                                                          – cheltuieli conducator unitate – 114.348 lei ;                                                                                                                                           – cheltuieli CA+AGA- 123.598;                                                                                                                                                                  – castig mediu lunar salariat cu carte de munca 3289 lei ( in conditiile in care castigul in zona Moldovei, conform Institutului National de Statistica era de 1552 lei, acestia primesc aproape dublu salariu). Cat un profesor debutant sau un functionar la Primarie.                                                                                                    – participarea salariatilor la profit – 60.593 lei ( adica au fost recompensati muncitorii pentru munca depusa).                                                                                                                                                                                                      -participarea administratorilor la profit – 13.679.                                                                                                                                 – dividende de plata catre CLM Barlad -227.986;                                                                                                                                  – cheltuieli cu primele reprezentand participarea salariatilor la profit – 78.771 lei,                                                                      – participarea conducerii societatii la profit – 18. 178.                                                                                                                     

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img