miercuri, 27 martie, 2024

BARLAD: SI-A DONAT ZIUA DE NASTERE

Distribuie:

Publicat:

O premiera in spatiul politicii vasluiene. Un deputat si-a donat ziua de nastere pentru a putea sa o ajute , atat cat a putut, pe handbalista bolnava de cancer.                                                                      
Mihai Botez, deputat USR, si-a invitat prietenii in oras de ziua lor si le-a adus la cunostinta care este pretentia sarbatoritului. 
 
„Acum cateva zile ma gandeam la cum voi organiza petrecerea de ziua mea de nastere si pentru ca de mult voiam sa organizez o actiune caritabila am luat decizia de a-mi dona ziua de nastere. Astfel ca am cautat cauze pe care sa le pot sustine si am ales sa ma alatur eforturilor multor vasluieni de a o ajuta pe Elena Croitoru.
Am inteles ca s-au strans o parte din banii necesari dar ca inca mai e nevoie de aport.Am rezonat cu aces caz si pentru ca in liceu am avut si eu probleme de sanatate cauzate si de implicarea mea activa in echipa de baschet a liceului Mihai Eminescu din Barlad. Mare parte dintre prietenii meu au fost placut surprinsi de acest gest si au spus ca vor dona sumei cuprinse  intre 50 si 100 de lei in contul handbalistei „ ne-a declarat Mihai Botez.       
Donarea zilei de nastere a devenit un lucru obisnuit . Exista platforme online care te pot ajuta cu informatii si detalii. Cert este ca  pana acum , in Romania, aproape trei mii de oameni au strans aproape 4 milioane de RON, pentru 137 de organizatii, prin donatii medii de 147 de RON.      
                                                                                  
 Cel care a „ spart gheata” in judetul nostru a fost „ baiatul cu rucsacul” de la USR, iar demersul lui poate continua . Sportiva vasluiana are in continuare nevoie de sustinere materiala, donatiile le puteti face  in contul: 
RO31BRDE380SV42835903800, iar pentru cei din alta tara exista contul BRDEROBU RO31BRDE380SV42835903800. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img