joi, 28 martie, 2024

BARLAD: Sotia fostului viceprimar Petcu, depistata la volan cu alcoolemie de 0,86mg !

Distribuie:

Publicat:

In urma unui apel la numarul unic de urgenta 112, in seara de 13 februarie, politistii din cadrul Biroului Rutier Barlad s-au deplasat pe strada Simionescu Sava din localitate, unde aveau informatii ca un autoturism parcat regulamentar a fost acrosat de un altul aflat in miscare.

Dupa cercetarile de la fata locului a reiesit ca la volanul masinii care a acrosat autoturismul stationat se afla o tanara in varsta de 33 de ani, nimeni alta decat sotia fostului viceprimar al Barladului, Traian Petcu. Conform unor martori aceasta a sustinut ca din cauza luminozitatii scazute din zona respectiva cat si a altui autoturism ce venea din sens opus cu faza lunga, nu a observat la timp vehiculul stationat.

Conform procedurilor, soferita a fost testata cu aparatul alcooltest rezultand o valoare de 0,86mg alcool pur in aerul expirat. De asemenea, ea fost condusa la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul spitalului municipal Barlad pentru prelevare de probe biologice.

Din fericire accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Sotia fostului viceprimar este cercetata acum intr-un dosar penal ce are ca obiect „conducerea sub influenta bauturilor alcoolice a unui autoturism pe drumurile publice”.

Traian Petcu a fost viceprimar al Barladului din partea PSD, functie pe care a lasat-o pentru cea de director DSVSA.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img