News Flash:

BARLAD : SPIRIDON CONDAMNAT LA 3 ANI. SENTINȚA DEFINITIVA

11 Mai 2017
7678 Vizualizari | 2 Comentarii
Andrei Spiridon, tânărul din Bârlad cu studii la o prestigioasă școală de modă din Milano, a fost condamnat miercuri, 11 mai 2017, la pedeapsa de trei ani de inchisoare cu executare pentru infracțiunea de lipsire de libertate. Sentința este definitiva. La prima instanța inculpatul dar si  victima au fost obligați la plata a căte 37.500 de lei reprezentând cheltuieli judiciare. Curtea de Apel  Iași a modificat valoarea sumelor ce trebuiesc achitate de către cei doi . Spiridon trebuie  să achite statului 5.415 lei, cheltuieli judiciare, iar victima sa a fost obligată la plata a 5.015 lei. Designerul va ispăși pedeapsa laPenitenciarul Vaslui Procesul pentru viol a fost încetat din cauză că victima și-a retras reclamația.

                   INFRACȚIUNEA ,NEGOCIATA

 Andrei Spiridon era acuzat de viol asupra unei eleve olimpice în vârstă de 17 ani, judecătorii bârlădeni au decis să aplice pedeapsa de trei ani de închisoare cu executare doar pentru lipsire de libertate. Asta după ce, pe 10 ianuarie a.c., partea vătămată și-a anunțat avocatul că are de gând să se împace cu învinuitul. Presupusul acord de mediere ar conține suma de 50.000 de lei și un autoturism.Pentru infracțiunea de viol, unde împăcarea părților înlătură răspunderea penală, procesul penal a rămas fără obiect în momentul în care cererea a fost retrasă, nu și pentru infracțiunea de lipsire de libertate, unde nu există înlăturarea răspunderii penale printr-un astfel de acord.De menționat că, acesta este cel de-al doilea acord de mediere în urma căruia cele două părți s-au înțeles, primul fiind anulat de Judecătoria Bârlad, în urmă cu un an, pe data de 7 ianuarie 2016, când avocații lui Andrei Spiridon au convins-o pe mama elevei să semneze o înțelegere. Motivul anulării a fost că la momentul semnării acordului, victima se afla sub tutela Protecției Copilului, pe motiv că mama acesteia solicitase sprijin din cauză că era depășită de situație.                                        

Reamintim că pe 7 ianuarie 2016, Andrei Spiridon a fost dus la audieri în urma plângerii formulate de o elevă în vârstă de 17 ani, în care îl acuza de viol și lipsire de libertate. Conform rechizitoriului, eleva a fost dusă pe un câmp din apropierea Bârladului, unde timp de aproape patru ore a fost abuzată și lipsită de libertate. 

Galerie Foto

received_1530751326956618.png
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

ojica  | #5474
**** procurorilor corupti care baga la puscarie oameni nevinovati..**** justitia romanaa **** doamnei procuroare care face manevree
cineva  | #5475
asa le trebuie, niste neispraviti, la inchisoare cu tupeistii astia de doi bani, un arogant care isi bate joc de oameni si are impresia ca banii il pot scoate din *****, un mizerabil care merita inchisoare la dublu
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1289 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013937 (s)