News Flash:

Barlad un municipiu cu 49.000 mii locuitori insa cu peste 61.000 de alegatori.

13 Aprilie 2014
1564 Vizualizari | 0 Comentarii
Primarul Constantin Constantinescu a constatat cu stupoare cã, desi la recensãmantul de acum doi ani orasul avea circa 49.000 de locuitori, Evidenta Persoanei a comunicat, cã pe listele permanente vor figura mult peste 61.000 de persoane cu drept de vot!

 Listele permanente pentru scrutinul de pe 25 mai, cand Romania isi va alege viitori europarlamentari, au fost tipãrite acum cateva zile si ulterior transmise primãriilor. La Barlad, situatia se prezintã, dupã cum a declarat primarul Constantinescu, cat se poate de... paradoxal. “Adicã la recensãmant, despre care eu consider cã a fost mai mult un sondaj de opinie, erau vreo 49.000 toti locuitorii orasului, iar acum cei de la Serviciul Public Comunitar Local pentru Evidenta Persoanei ne-au comunicat un numãr de 61.497 de persoane cu drept de vot. Tot din evidentele lor a reiesit cã in municipiu numãrul persoanelor active, respectiv care au un buletin de identitate, este de 73.927. Este o situatie ineditã”, a declarat primarul barladean.

Tot edilul a anuntat cã aceeasi institutie a finalizat si lista cu cetateni europeni care locuiesc temporar in Barlad si care vor fi inclusi pe liste suplimentare pentru scrutinul din mai. Este vorba de doar 13 persoane din spatiul comunitar. In perioada urmãtoare, municipalitatea va anunta si numãrul sectiilor de votare, precum si celelalte detalii legate de buna desfasura a procesului electoral.

constantin constantinescu barlad procesului electoral
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 23 queries | Mysql time :0.038171 (s)