vineri, 26 aprilie, 2024

BARLAD: Un nou hotel pentru catei !-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce au stat pe strazile Barladului, incepand de astazi cainii fara stapani se pot bucura de un nou adapost. Acesta poate gazdui 300 de patrupede.

Spatiul a fost amenajat de catre administratia locala in zona de nord a orasului, la Serele Primariei si va adaposti un numar dublu de animale fata de vechiul amplasament.

ʺSunt bucuros ca le pot da bȃrladenilor o veste buna in ceea ce priveste problema cȃinilor comunitari, problema pe care mi-au semnalat-o, in repetate rȃnduri, oameni de toate vȃrstele. Vorbim nu numai de spatii imprejmuite, ci si de custi din lemn amplasate in fiecare tarc. Amenajarea unui padoc modern la Bȃrlad a fost un obiectiv pe care mi l-am propus inca din luna iunie. Dar, nu am fi putut sa incepem sa strȃngem cȃinii fara stapȃn de pe strazi fara sa avem un spatiu corespunzator in care sǎ ii adapostim. Sper ca, pȃna la Sarbatorile de iarna din acest an, sa fie capturati cȃt mai multi cȃini comunitari de pe strazile orasului , pentru ca bȃrladenii sa se poata simti in siguranta, asa cum e firesc intr-un oras civilizat.ʺ, a declarat primarul Dumitru Boros.

La vechiul adapost din Bȃrlad pentru cȃinii fara stapȃn se afla, in prezent, 150 de patrupede. Cei care doresc sa adopte un catel pot suna la numarul de telefon 0740256913 sau pot veni la padocul din Strada Republicii Nr. 279 B.

autor:Cristina Radulescu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img