vineri, 19 aprilie, 2024

Barlad : Un recidivist in varsta de 20 de ani, retinut pentru furt calificat

Distribuie:

Publicat:

Un barbat din Barlad a fost retinut de catre politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Barlad, pentru savarsirea a doua infractiuni de furt calificat.  

Politistii Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Barlad au probat activitatea infractionala a unui barbat in varsta de 20 de ani, din Barlad, judetul Vaslui, banuit de comiterea a doua infractiuni de furt calificat savarsite pe raza municipiului Barlad.

In urma cercetarilor efectuate,  politistii barladeni au stabilit faptul ca barbatul a patruns in doua locuinte (pe geamurile lasate deschise) de pe raza municipiului Barlad, ocazie cu care a sustras doua televizoare precum si alte bunuri, in valoare de peste 5.000 lei.

In data de 30 ianuarie, barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, urmand ca vineri, 31 ianuarie, acesta sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad, pentru dispunerea unei masuri preventive.
"Cod procedura penala, admite propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad. In temeiul art. 226 alin. 1 Cod procedura penala raportat la art. 202 alin.1, alin 3, alin 4 lit e) Cod procedura penala si art. 223 alin. 2 Cod Procedura penala, dispune arestarea preventiva a inculpatului TOMA RADU IONUT, cu domiciliul in mun. Barlad, str. Cpt. Grigore Ignat, nr. 30, bl. 3, ap. 3, jud. Vaslui, recidivist, pe o perioada de 30 de zile, de la data de 31 ianuarie 2020 pana la data de 29 februarie 2020. In baza art. 275 alin. (3) C. proc. pen. "

Cercetarile sunt continuate de catre politisti, in vederea probarii intregii activitati infractionale a barbatului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img