joi, 25 aprilie, 2024

BARLAD: VA AJUNGE AURUL LA RUGBYSTII JUNIORI?

Distribuie:

Publicat:

Orasul  Bacau a gazduit etapa regionala a Olimpiadei Gimnaziilor la rugby tag ( jucatorii trebuie sa poarte la mijloc o esarfa si prezenta  obligatorie in teren a doua fete sint conditiile pe care trebuie sa le respecte).       
Au participat echipele judetelor Vaslui, Iasi, Suceava, Botosani, Bacau si Neamt, care cu cateva saptamani inainte se clasasera pe locul I la etapele judetene.
Judetul nostru a fost reprezentat de Scoala Gimnaziala „Manolache Costache Epureanu” Barlad, care a reusit sa-si dovedeasca suprematia de patru ori in fata adversarilor din celelalte sapte zone ale tarii si sa cucereasca tot atatea titluri de campioana nationala in ultimii cinci ani.
Cei mai buni rugbisti din Moldova s-au dovedit a fi elevii barladeni, care i-au invins in finala mare pe cei de la Scoala Gimnaziala „Alexandru Ioan Cuza” Podu Iloaiei (judetul Iasi). Ca urmare, echipa Scolii „Manolache Costache Epureanu” Barlad, antrenata de profesorul Bogdan Jora, va participa la faza nationala, programata la Suceava, intre 18-21 mai.
De mentionat ca Dan Tufaru, profesor de sport la Liceul Pedagogic „Ion Popescu” si antrenor de rugby in cadrul Clubului Sportiv Scolar Barlad, s-a numarat printre arbitrii meciurilor de la Bacau.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img