joi, 28 martie, 2024

Barlad : Valoarea a fost rasplatita – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Simbolica ,dar recunoscuta! Tinerii talentati ai municipiului Barlad au fost premiati de autoritatea locala impreuna cu consilierii locali, miercuri 31 Octombrie, pe scena teatrului “ V.I.Popa”.

Pe fundalul piesei “ Ani de liceu”, cei mai buni elevi ai urbei s-au urcat pe scena teatrului pentru a-si primi premiul si recunoasterea comunitatii ca sunt mandri de ei.
Primaria municipiului Barlad impreuna cu Consiliul Local au premiat si in acest an olimpicii!
Cei 38 de elevi premianti au fost aplaudati la scena deschisa de catre parinti si sustinatori, acestia fiind mandri de rezultatele activitatii lor. La aceasta data, Barladul se poate mandri cu faptul ca cinci elevi au adus premiul III pe tara in orasul nostru. Este vorba de : Andreea Gibu – Turism, Elena Manoliu-Managementul elevilor, Alexandra Stoleru- Mestesuguri traditionale, Vasile Burghelea – Olimpiada tehnica, Claudiu Hutanu – Mestesuguri traditionale).
Medalia de argint nationala pe tara a fost primita de catre Cristina Stavãr – Psihologie, Denisa Tonita Gherasim – Grafica si Antonia Zavati.

Marele premiu a fost luat de Elena Cordun – Mestesuguri traditionale, Lucian Albu – flaut, Georgiana Hutuleac – Religie, Alice Giusca – Psihologie si Valentin Funaru – Geografie.
Sumele oferite de autoritatea locala au fost pentru mentiune (500 de lei), premiul III – 600 , premiul II – 800  si premiul I – 1000 de lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img