sâmbătă, 20 aprilie, 2024

BARLAD: VIP-URILE ISI PETREC SARBATORILE ACASA

Distribuie:

Publicat:

Sarbatorile pascale ne bat in prag si fiecare dintre noi  se pregateste sa intampine Invierea Domnului cum se cuvine.Si alesii locali  renunta pentru o zi la agenda administrativa  si aleg sa sarbatoreasca in familie alaturi de cei dragi, sa mearga la biserica si sa guste din bucatele traditionale de Paste.  
   
Primarul municipiului Barlad,  avocat Dumitru Boros, ne-a declarat ca : „ Voi face Pastele in familie, acasa. Ca orice crestin, voi participa si  la slujba din noaptea de Inviere. Pana  anul trecut, mergeam la Manastirea Bujoreni, aflata la vreo trei kilometri de Barlad, dar cred ca este prea aglomerat in acest an, asa ca voi merge la Biserica «Sfantul Andrei», de care apartin”.  
   
Desi se bucura de apanajul tineretii, viceprimarul Roxana Miron Feraru respecta si ea cu sfintenie traditia. „Ca multi  altii, si  eu voi petrece Sarbatorile  Pascale tot acasa, cu familia. Evident ca voi merge si la slujba de Inviere, la Biserica «Sfantul Dumitru», dupa care, in prima zi de Paste, voi merge la parintii  mei, iar luni voi merge la socri. Nimic deosebit, pentru ca marti  ne intoarcem la munca”. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img