miercuri, 24 aprilie, 2024

BARLAD: VOR TURA MOTOARELE !

Distribuie:

Publicat:

Pe data de 13 mai b-dul Republicii va rasuna de zgomotul motoarelor masinutelor de karting. 70 de piloti  din mai multe judete  se vor intrece la cea de-a treia editie a Concursului Interjudetean de Educatie Rutiera si Karting Scolar „Trofeul Barladului”.

Soferii vor conduce pe traseul cuprins intre Hotel Moldova si  Premier, iar in consecinta traficul rutier va fi oprit pe bulevardul Republicii, in intervalul orar 12-16.

„Daca, in 2016, competitia a avut trei probe, respectiv una de viteza, una de educatie rutiera si una de indemanare, acum vor fi doar doua pentru ca educatia rutiera si indemanarea vor fi cumulate. Mai intai, se va desfasura proba de viteza pe cele trei categorii, iar apoi cealalta, sub forma de chestionare. Barladul va fi reprezentat de Cercul de Karting pe toate cele trei categorii. La final, vor fi acordate trofee pentru locurile I, II si III, medalii si diplome”, a declarat prof. Marius Gimbuta, coordonatorul Cercului de Karting, directorul Clubului Copiilor „Spiru Haret” Barlad.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img