joi, 25 aprilie, 2024

BARLAD: VREA POST , DIN NOU, LA PRIMĂRIE !

Distribuie:

Publicat:

Așteptarea a luat sfârșit. S-au afișat numele celor care si-au depus dosarele pentru funcția de șef serviciu in cadrul Direcției pentru  pentru administrarea pietelor, parcarilor si cimitirelor.                                                                                          

Doar doua persoane au fost interesate de acest post. Este vorba de Dan Gafton ( cel care a lucrat ca inginer in panificație la o societate barladeana) si , surpriza. Vasile Gatu. Acesta a fost consilierul personal al primarului Dumitru Boros si care , la scurt timp după numire, a preferat sa își dea demisia. La vremea respectiva au apărut si niște speculații legate de plecarea lui intempestiva, si anume, ca acesta a fost amenințat si i s-a făcut frica. Însuși Boros a fost luat prin surprindere de plecarea acestuia, gest pe care nu l-a înțeles.   

Iată ca acum, surpriza, se pare ca Gâtu a prins curaj Cei  doi vor susține proba scrisa pe 9 mai dosarele lor respectând cerințelor anunțului si anume: :studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administratiei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitării  functiei, sa aibă cel putin trei ani vechime  in  munca in specialitatea necesară  ocuparii funcției. La dosarul lui Gafton , comisia de concurs a validat dosarul depus, cu mențiunea  obligativitatii ca, pana pe 9 mai, sa depună si  cazierul judiciar in original. In caz contrar, nu va fi lasat sa intre in  concurs.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img