marți, 23 aprilie, 2024

Barlad : “VREAU IN CLASA A 9-A” – FOTO

Distribuie:

Publicat:

“Vreau in clasa a 9-a”este un proiect al Fundatiei World Vision Romania, partenerul colegiul tehnic “Al.I.Cuza” din Barlad de mai bine de trei ani de zile. Prin intermediul acestuia, fundatia (in stransa colaborare cu sponsorii sai) sustine educatia copiilor din medii vulnerabile, care doresc sa isi continue studiile liceale.

O serie de elevi din Liceul Tehnologic “AL. I. CUZA”, Barlad sunt beneficiari ai acestui proiect, care se dovedeste a fi  de un real impact asupra dezvoltarii lor emotionale si sociale.

Activitatile pe care proiectul le propune reprezinta  moduri diverse in care elevii pot experimenta interactiunea cu grupul din care fac parte ori chiar cu grupul social, in sens extins – referindu-ne aici la stagii de practica in cadrul companiilor sponsori ai proiectului ori intalniri de orientare profesionala cu reprezentantii companiilor, sesiuni de educatie non-formala, sesiuni de comunicare si informare pe diverse teme de interes in aria de protectie a copilului si protectie sociala, sesiuni de consiliere individuala si de grup, activitati de socializare, tabere de vara, evenimente de absolvire, donatii de rechizite.

Feedback-urile primite de la elevii nostri beneficiari, de-a lungul vremii, au accentuat convingerea organizatorilor ,respectiv World Vision Romania, ca impreuna pot influenta benefic parcursul acestor copii.

“De multe ori ne-a fost dat sa le citim bucuria pe chip sau in cuvintele insiruite in diverse testimoniale, ca urmare a taberelor de vara cu activitati indoor si outdoor la care au luat parte sau a activitatilor desfasurate cu reprezentatii World Vision Romania in decursul anului.

 Consideram ca prin acest parteneriat copiii au descoperit valoarea cuvintelor curaj, echipa, utilitate, explorare, angajament, facand pasi in directia descoperirii abilitatilor si nevoilor pe care le au, dar si bucurandu-se de experiente noi pentru ei”au declarat reprezentantii institutiei scolare barladene.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img