vineri, 19 aprilie, 2024

BARLAD: ZIUA PORTILOR DESCHISE LA LICEUL PEDAGOGIC ” Ioan Popescu”

Distribuie:

Publicat:

In data de 10 mai 2017, intre orele 10 si 16 a avut loc un eveniment de promovare a profilelor vocationale din cadrul Liceului Pedagogic ”Ioan Popescu”. Cadrele didactice si elevii acestui liceu au pregatit ateliere de confectionat materiale didactice, de teatru contemporan, de muzica, pictura si sculptura, fiind antrenati 80 de elevi si 10 cadre didactice, coordonate de prof. dr. Marinescu Daniela, directorul adjunct al liceului.

Clasa a X-a P2 a pregatit piesa de teatru ”Povestea lui Harap Alb” intr-o prezentare moderna, elevii clasei a XI-a P2 au confectionat materiale didactice pentru orele de practica pedagogica,  iar cei de la clasele de filologie au pregatit un test interactiv de limba engleza, foarte atractiv, viitorii liceeni fiind incantati de metodele de evaluare.

Sala de sport a fost un punct de atractie, aici desfasurindu-se jocuri demonstrative, realizate de catre elevii de la profilul atletism.

Scolile gimnaziale din Barlad  au raspuns invitatiei noastre, fiind prezenti 120 de elevi, insotiti de cadre didactice.

Reamintim elevilor interesati de inscrierea in vederea participarii la probele de aptitudini, calendarul admiterii la profilele vocationale:

22 – 23 mai, intre orele 8 si 16 se depun dosarele de inscriere;
24 – 26 mai – sustinerea probelor de aptitudini, elevii avand posibilitatea de a se inscrie la doua profile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img