vineri, 26 aprilie, 2024

Barladean implicat intr-un accident la Cretesti : o femeie a fost transportata la spitalul din Husi – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

In urma cu putin timp, un eveniment rutier s-a produs pe un drum local din satul Cretesti. Soferul unui autoturism marca Peugeot, din neatenție, cat si din cauza soarelui orbitor, a iesit inafara spatiului carosabil, izbindu-se de un cap de pod .

In urma impactului, sotia șoferului, fiind pasagera pe scaunul din dreapta, fata, a fost preluata de echipajul SMURD si transportata la Spitalul Municipal ”Dimitrie Castroian”Husi .

Din fericire, aceasta nu are rani grave, doar ca s-a panicat foarte tare, acuzand un disconfort in zona pieptului .

 

Se pare ca soferul autoturismului care se indrepta spre directia Crasna, la intersectia mare de pe Drumul National cu satul Cretesti, in loc sa mearga inainte spre Crasna, a virat stanga, intrand pe un drum din sat . La un moment dat din neatentie cat si din cauza soarelui , soferul a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, izbindu-se intr-un cap de pod. Conform datelor noastre, barbatul este din zona Barlad si se indrepta spre casa la momentul producerii evenimentului rutier, insa neatentia i-a cam stricat planurile . Autoturismul a suferit avarii majore si a fost preluat de o autoutilitara care se ocupa cu tractari auto .

STIRE IN CURS DE ACTUALIZARE

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img