joi, 28 martie, 2024

BARLADENII SI APA. INVENTII DE TOP –VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Fara apa dar cu inventivitate au reusit sa faca „ haz de necaz”. Dupa ce timp de 24 de ore a fost seceta la robinete, barladenii s-au gandit si au inventat cele mai hazlii  creatii  pentru a-si procura lichidul vital.  
 
 In mediile virtuale , pe paginile de socializare, au aparut , inca de la primele ore, glume despre „ gelul de lighean”, poze ce ilustreaza mesajul „ asta e fata pe care o ai cand te trimite mama dupa apa” alaturi de ponturi cum sa „ fentezi cozile de la pompa”.        
 
Unul dintre internauti, Sergiu Strat, si-a adus galetile si strategic le-a pozitionat sub un uluc astfel incat multimea  de la ciusmea a fost evitata. Unii si-au pozitionat direct furtunul aproape de streasina si aveau apa direct la bucatarie. A mai aparut si varianta  „ zapada la galeata”  pusa pe aragaz. Toate aceste ponturi ar putea fi folosite, cu succes, la urmatoarea oprire a apei singura conditie necesara fiind existenta zapezii.        
 
Cei de moda veche au preferat varianta clasica, aceea de a sta linistiti in sir indian aliniati  in fata ciusmelelor stradale. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img