miercuri, 24 aprilie, 2024

Barladenii urmariti de ghinion. Cei care trebuiau sa construiasca soseaua de centura au probleme!

Distribuie:

Publicat:

“ Orice minune tine trei zile in Romania”- nu 3 zile ci cateva saptamani a tinut minunea in ceea ce priveste construirea soselei ocolitoare a Barladului. Guvernantii au promis, ba chiar au si semnat contractul numai ca firma a intrat in insolventa!

Venirea vicepremierului Paul Stanescu la Barlad a fost cu ghinion, daca ar fi sa facem “ haz de necaz”. A semnat omul de stat contractul privind constructia soselei de centura, numai ca firma desemnata castigatoare are unele probleme financiare.
Tehnic Asist SRL Botosani a intrat in insolventa.

Conform celor de la arenaconstruct.ro “ compania  sustine ca a simtit nevoia unui plan de reorganizare pentru a putea continua lucrarile din contractele existente si pentru a gasi solutii in vederea demararii noilor proiecte la care ne-am angajat. Aceasta decizie este motivata atat de factori interni, dar si de factori externi, generati de situatia mediului de afaceri din prezent. Intentia noastra de a accesa procedura de reorganizare judiciara s-a materializat printr-o cerere de deschidere a insolventei, adresata Tribunalului Botosani. Cererea societatii noastre a fost admisa in data de 20 noiembrie 2018, fiind numit in calitate de administrator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iasi S.P.R.L. si stabilindu-se termenul limita pentru inregistrarea creantelor la data de 7 ianuarie 2019”, au spus reprezentatii societatii. Tehnic Asist citati de arenaconstruct.ro.

Ramane de vazut acum daca Ministerul Transporturilor prin CNAIR va lucra cu o firma intrata in insolventa! Daca raspunsul va fi negativ, atunci ne vom astepta la o organizare noua de licitatie, posibil si contestatii adica timpul va trece, iar, in devafoarea barladenilor.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img