vineri, 26 aprilie, 2024

„ BARLADUL ESTE UN ORAS CALAMITAT DE INGAMFAREA SI INCOMPETENTA”

Distribuie:

Publicat:

Consilierul  local , Andrei Huiban, a luat atitudine după ce Bârladul a primit câțiva leisori prin  Programul National de Dezvoltare Locala.     
                                                                                                      
„ Barladul e un oras “calamitat” de incompetenta si ingamfare ! Un an de zile in care tot ceea ce ai realizat se rezuma la locuri de munca pentru prieteni/colegi la piata,la primarie, copacei pentru care ai spart trotuare,conferinte de presa egocentrice si multe-multe minciuni expirate deja,reprezinta un an pierdut. Raman inca trei care stau sub acelasi tipar, cel al tiradelor avocatesti cand plangacioase cand triumfatoare si al nerealizarilor de mare renume mondial. Probabil ca voi fi considerat subiectiv dar sunt sigur ca n-am fi fost in aceeasi situatie cu Solomon primar. Insa destui barladeni au preferat un scamator verbal in locul unui om serios si profesionist al administratiei. Ei bine votul e suveran dar satisfactia resimtita de multi concetateni de-ai nostri in vara anului trecut nu a fost rezultatul unei analize corecte. Emotiile negative nu fac casa buna cu deciziile rationale si eficiente.

“Schimbarea” clamata in campanie s-a dovedit-ca in atatea alte ocazii,vezi CDR-ul un esec. Domnul primar nu a inteles ca “secretul” succesului pe termen lung in politica il reprezinta munca in echipa,indiferent de partizanat politic si antipatie personala. Aceasta lista a obiectivelor de investitii realizata prin PNDL 2 arata nivelul submediocru al administratiei dumneavoastra,domnule Boros. Sub un guvern PSD primarii comunale PNL din judet au obtinut sume importante in timp ce dvs ATI SACRIFICAT EDUCATIA SI SANATATEA ca sa faceti cateva strazi, fiindca va aduceti aminte?-“strazile se vad” iar scolile si spitalele nu. Treziti-va din visul puber de marire si din indolenta in care va complaceti-aveti aproape 60 de ani,gata cu joaca de-a politica si lasati interesele personale si de grup deoparte,apucati-va de treaba. Chiar daca si eu la randu-mi as simti o satisfactie personala vazandu-va cum esuati pe taramul fagaduintelor fara acoperire,in discutie nu suntem doar noi,partidele noastre si micile rivalitati,ci interesele comunitatii. De aceea VA CER PUBLIC SA INITIATI CONSULTARI CU TOTI FACTORII INSTITUTIONALI CAPABILI SA SUSTINA DEZVOLTAREA ACESTUI ORAS ! Si asta cat nu e prea tarziu” a scris consilierul social-democrat, Andrei Huiban pe pagina personală de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img