vineri, 19 aprilie, 2024

BARLADUL ,” ORAȘUL RUGBY-ULUI” – FOTO

Distribuie:

Publicat:

O sursa importanta de formare si crestere a jucatorilor, Barladul a devenit oficial „orasul rugbyului”, fiind pentru prima data in Romania cand o localitate  primeste aceasta distinctie in sport .

Presedintele , Alin Petrache, alături de secretarul general al Federației Române de Rugby Florinel Matei, au fost prezenti , sâmbăta 20 mai,  la Bârlad pentru a lua parte la  prima ediție a proiectului „Turneul corturilor”, desfășurat la nivelul Moldovei, care se adresează echipelor de mini-rugby și old-boys.

Competiția s-a disputat  pe stadionul „Rulmentul”, pesonalitatile din lumea „ balonului oval” au asistat la meciurile în care s-au întrecut copiii U10 din Pașcani (județul Iași), Gura Humorului și Ipotești (județul Suceava), Vetrișoaia și Tanacu (județul Vaslui), Focșani (județul Vrancea), precum și micuții legitimați la Clubul Sportiv Școlar Bârlad. Dupa aceasta prima competiție, aceștia alături de oficialii barladeni au participat  la dezvelirea plăcii „Bârlad, oraș al rugbyului”, titlu conferit de FRR.

Activitățile sunt organizate de Consiliul Local și Primăria Bârlad, în parteneriat cu oficialii Clubului Sportiv „Rugby Club Bârlad”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img