News Flash:

Basescu decoreaza peste 100 de oameni de la Cotroceni

5 Decembrie 2014
1180 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele Traian Basescu da decoratii la norma, pe ultima suta de metri a mandatului sau la Cotroceni.

Basescu si-a decorat consilierii de la Cotroceni, dar si muncitori. Cel putin asa apare in comunicatul Administratiei prezidentiale. Peste 100 de decoratii au fost date pentru angajatii de la Cotroceni.

Printre cei care au primit decoratii sunt actuali si fosti consilieri, cum ar fi Cristian Diaconescu, Sebastian Lazaroiu sau Bogdan Dragoi.

Potrivit comunicatului Administratiei prezidentiale, Traian Basescu a conferit Ordinul National „Steaua Romaniei" - in grad de Ofiter cu insemn pentru civili lui Diaconescu Cristian, consilier prezidential (2012 - 2014), Fota Iulian, consilier prezidential, lui Ilinoiu Anca-Ileana, consilier prezidential, si Lazaroiu Sebastian-Laurentiu, consilier prezidential (2007 - 2011, 2012 - 2014); Ordinul National „Steaua Romaniei" - in grad de Ofiter cu insemn pentru militari generalului Oprisor Ion, consilier de stat, si Ordinul National „Steaua Romaniei" - in grad de Cavaler cu insemn pentru civili lui Chifu Iulian, consilier prezidential, Dinu Claudiu-Constantin, consilier prezidential, Dragoi Bogdan-Alexandru, consilier prezidential, si Manoiu Bogdan, consilier prezidential.

Totodata, Traian Basescu a conferit Ordinul National „Serviciul Credincios" - in grad de Comandor cu insemn pentru civili lui Angelescu Gheorghe, consilier de stat, si Iana Andreia-Cristina, consilier de stat, Ordinul National „Serviciul Credincios" - in grad de Ofiter cu insemn pentru civili lui Dinu Delia, consilier de stat, si Piscociu Gabriel-Cristian, consilier de stat, si Ordinul National „Serviciul Credincios" - in grad de Cavaler cu insemn pentru civili lui Catanescu Anca-Carmen, consilier de stat, Murgeanu Razvan, consilier de stat (2013 - 2014), Onaca Dorel-Constantin, consilier de stat, si Oprea Bogdan, consilier de stat (2012 - 2014).
Sursa: antena3.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011308 (s)