vineri, 19 aprilie, 2024

Basescu despre cresterea salariilor

Distribuie:

Publicat:

Presedintele PMP, Traian Basescu a declarat marti ca, daca ar exista o politie a politicii, conducerea PNL in frunte cu Alina Gorghiu si-ar pierde dreptul de a conduce partidul, afirmand ca liberalii “culmea” au dreptate in privinta OUG 20 privind majorarile salariale.

“Daca ar exista o politie a politicii, care sa sanctioneze greselile la fel cum este la circulatie, cu siguranta conducerea liberalilor in frunte cu doamna Gorghiu si-ar pierde dreptul de a conduce PNL.Culmea politicii este ca liberalii au dreptate (cu privire la OUG 20 privind cresterile salariale-n.r.)”, a spus presedintele PMP pe Facebook.

Traian Basescu a afirmat ca “versatul PSD” a introdus Parlament modificari care majoreaza salariile bugetarilor din sectoare “cu cea mai mare acoperire electorala”: educatie, sanatate, asistenta sociala.

“De dragul opozitiei si de teama ca pierd initiativa, liberalii nu participa la votul din Parlament si reclama ca bugetul nu poate sustine maririle salariale. Mai mult, liberalii reusesc sa tina scandalul la cote maxime, cerand verificarea cvorumului si amenintand cu atacarea la CCR. Nu se puteau crea conditii mai bune pentru versatii politicieni pesedisti pentru a arata ca ei lupta pentru marirea salariilor, in timp ce PNL-ul este impotriva”, a mai scris Basescu. Mediafax.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img