News Flash:

Basescu, despre dosarul lui Voiculescu: L-a condamnat justitia, pe drept sau pe nedrept

13 Ianuarie 2017
1192 Vizualizari | 0 Comentarii
Fostul presedinte Traian Basescu arata ca mai multi condamnati cunoscuti mint cand afirma ca au fost condamnati si „executati” pentru faptele lor in biroul meu, sau de mine, sau pentru ca eu am ordonat condamnarea lor.

"Nicolae Popa (fost director FNI), Nicolae Dragnea (Presedinte Camera Deputatilor), Adrian Nastase (fost Prim Ministru), Dan Voiculescu (patronul antenelor), Gigi Becali (patron Steaua), Traian Remes (fost ministru al agriculturii).

Toti acesti guralivi, sustin public ca au fost condamnati si „executati” pentru faptele lor in biroul meu, sau de mine, sau pentru ca eu am ordonat condamnarea lor. Mare minciuna. Pur si simplu i-a condamnat justitia, pe drept sau pe nedrept, fara nici un fel de interventie din partea mea .

Cu siguranta, maine poimaine, bine sustinuti de niste relicve ale dezinformarii mustind de ura impotriva mea precum Abraham(l-am trecut in rezerva cind el vroia sa ramana in MI), Bolcas (nu i-am permis sa ajunga judecator la CCR), Zara (uraste voluntar) sau SRS (nu am intervenit in favoarea prietenului lui Patriciu),Hoandra (uraste voluntar), Nistorescu (uraste voluntar), vor sustine public ca pana si fratele meu a fost arestat in urma unu aranjament stabilit tot in biroul meu de la Cotroceni.

Ei toti, cu sprijinul patronilor plini de interese ai unor televiziuni private, ii prostesc continuu pe romani.

PS-Aceasta postare nu contrazice cu nimic afirmatiile pe carea le-am facut legat de fabricarea selectiva a unor dosare (vezi Bica, Georgescu, Udrea etc.) prin grija regizorilor Coldea si Kovesi", a scris Traian Basescu pe Facebook.

Probleme cu dosarul Voiculescu?

Basescu: Sa-i vezi cand vorbeau a doua zi dupa condamnarea, care cum le-o spusese cu trei zile inainte, s-a implinit. Cum imi spunea maine il luam pe Mustata si intra Camelia Bogdan. Sa-i vezi dupa o zi cand spuneau am vorbit cu Camelia Bogdan si a spus ca daca aveam codul penal ii dadea 20 de ani, a putut sa-i dea doar zece.

Pe urma trage concluziile Coldea, stii. Sa-l vezi ce spectaculos e Coldea cand trage concluzii.

Basescu a recunoscut inregistrarile in care vorbeste despre dosarul lui Voiculescu

Traian Basescu recunoaste intr-o postare pe Facebook ca inregistrarea prezentata de Sebastian Ghita la RomaniaTV este reala. El precizeaza insa ca discutiile au fost editate si ca informatiile la care facea referire leprimise de la structutrile de informatii ale statului, cand era presedinte, si nu de la procurori. El sustine ca nu s-a intalnit niciodata cu judecatoarea Camelia Bogdan.

"Am luat nota de inregistrarile aparute in mass media in serialul “Ghita face dreptate”. Cu privire la aceste inregistrari, fac urmatoarele precizari:

1. Inregistrarile au fost facute in cadrul unor discutii private in ultimele luni ale anului 2016;

2. Recunosc inregistrarile ca fiind reale;

3. Autorul a procedat la editarea inregistrarilor, ceea ce este de natura a crea unele confunzii;

4. Nu m-am intalnit niciodata cu judecatoarea Camelia Bogdan si, implicit, nici nu am discutat cu domnia sa dosarul Voiculescu;

5. Afirmatiile mele sunt legate de informatii primite de la structurile specializate si nu de la procurori sau judecatori, cu care nu am discutat niciodata dosarul ICA (Voiculescu);

6. Inca inainte de terminarea mandatului si, in mod deosebit, dupa terminarea acestuia, am vorbit frecvent in spatiul public, dar si in intalniri private, exemplificand ceea ce eu consideram a fi abuzuri cu elemente din dosare pe care le cunosteam. In acelasi timp, am vorbit, ori de cate ori am avut ocazia, despre nevoia punerii sub control real de catre Parlament a activitatii serviciilor de informatii, si, in mod deosebit, a SRI", a scris Traian Basescu pe Facebook.

traian basescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0990 (s) | 23 queries | Mysql time :0.034773 (s)