News Flash:

Basescu il ataca din nou pe Ponta":”O obsesie numita Traian Basescu”

24 Mai 2015
1558 Vizualizari | 0 Comentarii
Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza astazi,24 mai, un nou atac la adresa premierului Victor Ponta, despre care spune ca are ”o obsesie numita Traian Basescu”.

"Obsedatul,
Evident Victor Viorel are o obsesie care se numeste Traian Basescu. De citiva ani, obsesia lui Viorel s-a “rafinat” devenind “Basescu la puscarie “. O striga in mari adunari cu „poporul pesedist” pe stadioane, in sali de sport, in piete publice si la televiziuni, ori de cite ori are ocazia. Mai nou, bazindu-se pe revolutionarul vinator de “teroristi” Nitu si alti citiva procurori, pe televiziunile turnatorilor de rit vechi si nou Felix si Ghita, care au rolul presiunii publice pe procurori, obsedatul crede ca-si poate materializa visul distrugerii propriei obsesii, dar si a familiei mele. In mintea lui incetosata de ura dar si de aburii puterii, a revenit vremea lui Dej, Nikolschi, Ana Pauker si Brucan .
Victor Viorel, iti garantez ca n-ai sa reusesti cu toti servantii publici si privati care iti rinjesc slugarnic de prin parchete sau din televiziuni. N-ai sa reusesti pentru ca nici eu, nici Ioana si nici Radu n-am incalcat legea. Si mai sunt convins ca cei mai multi oameni din justitie nu mai vor inapoi sub control politic.
In schimb, atentie Victor Viorel, mai stii povestea cu sapatul gropii si cine cade in ea?"
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0861 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026515 (s)