sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Basescu, impresionat de nunta Olgutei Vasilescu: detaliul remarcat de fostul presedinte

Distribuie:

Publicat:

Traian Băsescu a declarat că și el a făcut nunta în postul Crăciunului, luând dispensă de la biserică pentru acest lucru, în contextul afirmației liderului PNL Ludovic Orban care a spus că Olguța Vasilescu și Claudiu Manda sunt „păgâni” pentru că au făcut nuntă în postul Paștelui.

„Am auzit că unii țipă că e în post. Și eu am făcut nunta tot în post. Atunci am putut. Eram în anul IV la Academia Navală și m-am căsătorit cu învoire de 48 de ore. Ce aveam timp să o facă cu săptămânile? În aceeași zi cununie civilă, cununie religioasă și până seara eram și nuntaș. La 22.00 s-a închis restaurantul, că așa era pe vremea aia. Deci a fost în postul Crăciunului. Iei dispensă de la biserică și o faci, că altfel nu ai putea să faci cununia religioasă”, a afirmat Traian Băsescu, duminică la România Tv.

Fostul președinte a adăugat că nu are simpaticii pentru Olguța Vasilescu, însă a fost impresionat că atât ea, cât și Claudiu Manda s-au afișat la petrecerea de nuntă alături de copii.

„Nu, nu am o simpatie pentru Olguța în mod special, însă pe mine m-a impresionat altceva și în rest e o chestie omenească, o nuntă, oamenii s-au simțit bine, că așa e în viață. Când e nuntă, e veselie. Pe mine m-a impresionat altceva. I-am văzut într-o transmisie, unde au fost cu copiii. Știți că fiecare dintre ei are câte un copil. M-a impresionat. Faptul că i-au afișat, că erau bucuroși copiii mi-a plăcut, m-a impresionat”, a completat Băsescu.

Reacția senatorului PMP vine după ce președintele PNL, Ludovic Orban, susține că Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda i-au sfidat pe români organizând nunta în postul Paștelui, menționând că cei care au participat nu sunt nici măcar atei, ci păgâni care nu mai au voie să conducă România.

În replică, Lia Olguța Vasilescu a declarat, duminică la Antena 3, că Ludovic Orban minte cu nonșalanță când afirmă că ea s-a cununat în postul Paștelui, pentru că nunta religioasă a avut loc pe 24 februarie. Aceasta a precizat că este ridicol să vorbești despre astfel de subiecte la o ședință cu activul de partid.

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda s-au căsătorit de Dragobete în fața ofițerului de stare civilă și s-au cununat și religios, însă au organizat petrecerea abia sâmbătă, în comuna Ișalnița, județul Dolj.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img