vineri, 26 aprilie, 2024

Basescu va face un DENUNT !

Distribuie:

Publicat:

Fostul presedinte, Traian Basescu intervine in cazul lui Mircia Gutau. Actualul lider al PMP promite un denunt incendiar la Parchetul General. In centrul atentiei, unul dintre marii sai dusmani, Livia Stanciu pe care o vrea eliminata de la Curtea Constitutionala. Anuntul a fost facut in direct intr-o emisiune TV.

“Daca vreti un dosar trucat, o ordinarie a justitiei este vorba de dosarul lui Gutau. Se considera o victima pregatitoare. Eu am fost mereu convins ca Gutau a fost nevinovat. La Curtea Suprema cu 2-1, doamna Stanciu si inca o doamna au spus vinovat. Ma voi duce la procurorul general pentru a vorbi despre cazul Mircia Gutau. Probabil ma voi duce zilele urmatoare. Gutau nu a avut parte de un proces corect. A fost o inscenare ordinara.

Nu am dubii in privinta lui Gigi, Victor Becali, Remes, Muresan, dar in cazul Gutau am dubii serioase. CEDO le-a confirmat. Imi explic public parerea. A fost dubioasa condamnarea lui Gutau la Inalta Curte. Sta cu nesimtire in pozitia de judecator al CCR cand stie ca a participat la o inscenare. Doamna Stanciu va trebui luata de Pachetul General de acolo pentru acest caz asa cum l-au luat si pe Grebla pentru struti.”, a tunat Basescu.

Traian Basescu a avut un dialog dur cu liberalul Mircea Toader, fostul sau aliat din PDL.

“Intrebati-l pe domnul Mircea Toader daca a avut o confidenta cu doamna Livia Stanciu.

Mircea Toader: Nu stiu nimic.

Traian Basescu: Asa sa va ajute Dumnezeu cat adevar spuneti acum.”, a mai spus Basescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img