sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Basescu vorbeste despre trecutul premierului Dacian Ciolos:”Ciolos era gata sa treaca la..”

Distribuie:

Publicat:

Traian Basescu a facut o dezvaluire ce i-ar putea incheia cariera politica a lui Dacian Ciolos. Basescu a relatat o discutie cu Jean Claude Juncker, cand l-a propus pe Ciolos pentru un nou mandat de comisar european. Conform celor spuse de Basescu, Ciolos era gata sa treaca la socialisti doar ca sa primeasca un nou mandat de comisar.

”Ciolos vrea sa fie in tabara castigatoare, fara sa riste. Nu o sa-l uit cat o sa traiesc. Eu l-am sustinut cand s-a facut actuala Comisie Europeana, voiam Agricultura inca un mandat. Il sun pe Jean Claude Juncker. Zice: ”Pai, Ciolos a venit la mine sa imi zica ca daca se da portofoliul Agriculturii la socialisti, el trece la socialisti.” El era independent, dar era sustinut de PPE. E de o viclenie incredibila, pozeaza in omul onest. El isi pune ouale in toate cosurile.” a spus Traian Basescu.

Fostul presedinte critica si platforma lansata de Ciolos, o platforma pe care el spune ca o va propune partidelor politice.

”Nu am vazut ceva mai ridicol pentru cineva care vrea sa fie prim-ministru. Ce face cu educatia, cu sanatatea si sistemul medical, cu natalitatea? Eu asta asteptam sa imi spuna. Romania se scufunda in urmatorii 20 de ani. E o platforma demagogica, fara resurse. Ciolos, ai putin respect pentru cei care au trecut tara prin criza, ca nu au trecut-o cei de la Bruxelles!

El joaca la doua capete. El joaca in piesa lui. Cand lumea se va prinde, se va termina cu el.”, a punctat Basescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img