joi, 25 aprilie, 2024

Bassam Dabbas, hairstylist-ul vedetelor, a fost jefuit. Doi tineri au fost reținuți

Distribuie:

Publicat:

Bassam Dabbas, hairstylist-ul vedetelor, a fost jefuit într-o sală de fitness. Ce sumă a fost furată. Oamenii legii se ocupă de cercetarea cazului, iar doi tineri, în vârstă de 16 și 17 ani, au fost reținuti de oamenii legii. Aceștia se vor prezenta și în fața magistraților cu o propunere legală. 

Bassam Dabbas, hairstylist-ul vedetelor, a fost jefuit, după ce ar fi mers cu rucsacul plin de bani la sală. Vinovați ar fi chiar doi adolescenți, în vârstă de 16 și 17 ani, care au fost reținuți de oamenii legii. Ce sumă a fost furată.

Bassam Dabbas a fost jefuit

Doi tineri au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, sâmbătă. Aceștia sunt bănuiți că ar fi furat rucsacul lui Bassam Dabbas, unde se aflau 60.000 de lei. Totul s-a întâmplat într-o sală de fitness din Sectorul 2 al Capitalei, potrivit stiripesurse.ro

Potrivit primelor informații, oamenii legii ar fi fost sesizați cu privire la cele întâmplate de Bassam Dabbas. Polițiștii au început cercetările pe data de 29 iulie. Hairstylist-ul vedetelor a anunțat autoritățile că mai multe bunuri i-au fost furate, inclusiv suma de 60.000 de lei din vestiarul care ar fi fost încuiat.

Cei doi tineri care au fost reținuți de oamenii legii sunt bănuiți de furt calificat. Polițiștii se ocupă de cercetarea cazului, pentru a se afla cu exactitate cum s-a întâmplat totul. Rămâne de văzut dacă adolescenții sunt sau nu vinovați.

Polițiștii au efectuat mai multe percheziții la domiciliu

După ce au fost sesizați, oamenii legii au pus în aplicare, sâmbătă, patru mandate de perceziție domiciliară. În urma acestora, cei doi tineri au fost conduși de polițiști la audieri și ulterior reșinuți pentru 24 de ore. Rămâne ca aceștia să se prezinte și în fața magistraților cu o propunere legală.

Inițial s-a anunțat că trei bărbați ar fi pus la cale furtul și ar fi acționat împreună, însă doar doi tineri au ajuns în fața anchetatorilor în urma perchezițiilor efectuate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img