vineri, 26 aprilie, 2024

Bataie de joc la Vama Sculeni. Peste 100 masini blocate

Distribuie:

Publicat:

rafic blocat la aceasta ora in Vama Sculeni! Cozile de masini se intind pe cativa kilometri pe sensul de intrare in Romania. Ciudat este faptul ca pe sensul de intrare in Republica Moldova nu este nicio problema.

Cei de la controlul Pasapoarte verifica cate 20 masini in avans dar cei de la controlul vamal verifica cate o masina la 15 minute. Este inadmisibil ca unii sa isi faca treaba, iar ceilalti, de la controlul vamal sa isi ciocneasca inca ouale in baraci. 

Oamenii reclama ca s-a ajuns in aceasta situatie  din cauza unui numar mic de functionari iar cei care sunt de serviciu sunt ocupati cu barfa zilnica si cafeluta aferenta. Desigur, probabil acestia inca mai petrec Pastele si sunt mult prea "ocupati" pentru a-si face treaba. Pana la acest moment nu exista o explicatie oficiala pentru aceasta coada "de nervi". Se asteapta un punct de vedere oficial prinvind aceasta situatie.

Sunt conducatori auto care stau la rand de peste doua ore. Nici un reprezentant al punctului de trecere a frontierei nu ofera explicatii. Soferii revoltati se plang insa ca vamesii si politistii de frontiera se misca extrem de incet.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img