vineri, 29 martie, 2024

Bataie, in noaptea de Revelion, la un restaurant din Valcea. La fata locului au intervenit mascatii – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Scandal de nedescris intr-un restaurant din Valcea, in noaptea dintre ani. Mai multi petrecareti s-au luat la bataie si s-au lovit cu scaunele in cap.

Incidentul a avut loc in jurul orei 04.00, atunci cand, nemultumiti de muzica pregatita de organizatori, cativa participanti au inceput sa devina recalcitranti si s-au luat la bataie. Martorii spun ca in restaurant s-au impartit scaune in cap, pumni si picioare, iar apoi scandalul s-a mutat afara, in curtea hotelului, pana in momentul in care au intervenit mascatii de la Jandarmeria Valcea, care au aplanat conflictul, scrie Gazeta de Valcea.

„Totul era in regula pana cand, la un moment dat, unii participanti au fost nemultumiti de muzica. Ei au cerut sa fie schimbata muzica si au mers de mai multe ori la cei care se ocupau de partea muzicala. Ulterior, la masa nemultumitilor s-a dus unul dintre organizatori, iar atunci a inceput scandalul. Au inceput sa se bata, sa-si dea scaune in cap, sa-si imparta pumni si picioare. Mai mult, au aruncat cu paharele si cu vesela de pe masa, iar unul dintre paharele aruncate a nimerit o fetita in picior. A fost un dezastru, iar cand au venit mascatii, mare parte din oamenii care au participat la Revelion au plecat acasa”, a declarat unul dintre martorii incidentului.

Potrivit sursei citate, in scandal ar fi fost implicata si o ruda a proprietarului hotelului, Nicolae Sofianu. Barbatul a fost nimerit cu un scaun in cap.

La fata locului au descins mascatii, iar politistii au inregistrat dosare penale pentru loviri si alte violente.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img