News Flash:

Batalie pe biletele de tratament la Casa Judeteana de Pensii din Vaslui

4 Iulie 2013
5031 Vizualizari | 0 Comentarii
casa de pensii vaslui
Cei mai multi dintre pensionarii care au sperat ca vor merge sa faca tratament si sa se relaxeze în aceasta vara, fie ca vorbim de statiunile montane, fie ca ne gandim la mare, vor ramane acasa, deoarece numarul de bilete acordate judetului Vaslui este insuficient fata de numarul solicitarilor.

De la începutul acestui an, Casa Judeteana de Pensii (CJP) Vaslui a primit de la centru un numar de 1.184 de bilete de tratament, mult prea putine fata de cele peste 5.500 de cereri înregistrate.  Spre exemplu, pentru urmatoarea serie, care va avea plecarea pe data de 9 iulie, Casei de Pensii din Vaslui i-au fost repartizate 281 de bilete, ceea ce a transformat holurile institutiei în sala de asteptare pentru batranii din judet.

Ca si în anii precedenti, cele mai cautate au ramas statiunile montane, cum ar fi cele de la Vatra Dornei, Felix, Herculane sau Lacu Sarat, dar si statiunile de pe litoral cum ar fi Saturn sau Eforie Nord. Daca înainte, aceste bilete se eliberau doar pe baza cuponului de pensii, lucrurile s-au schimbat între timp. Conform noilor criterii, pensionarii sistemului public de pensii care au si calitatea de asigurati sunt obligati sa prezinte si adeverinta privind calitatea de asigurat. Fiecare pensionar este obligat sa declare, pe propria rãspundere daca, pe langa pensia de asigurari sociale, realizeaza si alte venituri asupra carora se calculeaza contributia de asigurari sociale de stat.

cjp vaslui casa pensii pensionari
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1338 (s) | 34 queries | Mysql time :0.043176 (s)