News Flash:

"Bate Poliţia ăsta, bă!". Doi polițiști locali, luați la pumni în centrul Timişoarei

27 Octombrie 2021
432 Vizualizari | 0 Comentarii
img 1

Scene halucinante în centrul Timişoarei, în miez de noapte. Un tânăr băut bine a început să-i înjure pe cei care treceau pe stradă, fără motiv. Iar când doi poliţişti locali au avut "îndrăzneala" să-l oprească, pentru a-l legitima, a devenit violent. A urmat o ploaie de pumni, mai ceva ca-n ringul de box, iar oamenii legii au reuşit să-l reţină abia după ce au folosit sprayul lacrimogen.

Evenimentul a avut loc în Piaţa Victoriei din Timişoara, în miezul nopţii! Individul ar fi consumat mai multe sticle de alcool şi... s-a crezut zmeu. Când a fost luat la întrebări de poliţiştii locali, a devenit violent. Iar când aceştia i-au cerut actele, a sărit imediat la bătaie.

"Îi bate pe Poliţie, bă! Bate Poliţia ăsta, bă!"

Urmează o bătaie ca în ringurile de box, iar pumnii zboară spre poliţişti cu repeziciune. Unul dintre ei cade la pământ, spre amuzamentul unui grup de minori ce filmează întreaga scenă.

"Bă, hai să îi ajutăm!
Îi bate pe Poliţie, bă!
Hai cu spray-ul pe el!
Îi bate pe Poliţie, îi bate!"

Bătăușul, oprit cu spray lacrimogen

Celălalt poliţist scoate imediat un spray lacrimogen şi reuşeşte să-l potolească pe agresor.

Uite că l-a bătut pe poliţist, bă!

Potrivit martorilor, individul ar fi avut şi o armă albă la el. Din fericire, nu a avut timp să o folosească. Tânărul violent a fost imobilizat şi a fost dus la cea mai apropiată secţie de Poliţie, unde a fost audiat. Se va alege acum cu dosar penal pentru ultraj.

VIDEO AICI

<iframe frameborder="0" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/QXA0wIME91k" title="YouTube video player" width="560"></iframe>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0827 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029967 (s)