News Flash:

Baterii de ceas în valoare de aproximativ 7.900 lei descoperite la ALBITA

22 Mai 2015
2184 Vizualizari | 1 Comentarii
Poliţişti de frontieră din cadrul P.T.F. Albiţa împreună cu inspectori vamali, au descoperit baterii de ceas noi şi uzate, în valoare totală de 7.904 lei, ascunse sub bancheta din spate a unui autoturism, în roata de rezervă şi printre bagajele din maşina condusă de un cetăţean din Republica Moldova.

În ziua de 21 mai, în jurul orei 13.00, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară din P.T.F.Albiţa/judeţul Vaslui, pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, cetăţeanul din Republica Moldova, Mihail R., în vârstă de 44 de ani.

„În baza profilului de risc existent, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra persoanei şi mijlocului de transport, ocazie cu care, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, sub bancheta din spate a autoturismului, în roata de rezervă şi printre bagajele din maşină, 2.500 bucăţi baterii de ceas noi, marca “Renata” şi 58 kg baterii de ceas uzate de diferite tipuri.”a declarat Irina MIRICA,purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la cele constatate bărbatul a declarat că a adunat bateriile în vederea predării unei firme de reciclare din Italia.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii bunurilor în valoare totală de 7.904 lei şi sancţionarea contravenţională a lui Mihail R. cu amendă în valoare de 3.000 lei.

Galerie Foto

Vama_Albita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016661 (s)