miercuri, 24 aprilie, 2024

Batran fara suflare in localitatea vasluiana Tanacu

Distribuie:

Publicat:

Politistii vasluieni ancheteaza moartea unui barbat in varsta de 73 de ani din Tanacu. Zacea in curtea casei sale si avea vanatai pe corp. In cursul zilei, bătrânul si-a ajutat un vecin la treaba. Au baut impreuna, iar la caderea serii, proprietarul l-a asezat pe musafirul sau intr-o roaba, l-a dus acasa si l-a lasat in curte. Era in stare avansata de ebrietate. A doua zi dimineata, o femeie l-a zarit pe batran prabusit in fata locuintei.

"Vecina mi-a spus sa vin pentru ca nea Costica e cazut in fata usii. Era cu fata in jos, cu pantalonii trasi in jos pana la jumate, cu spatele gol, mainile sub el. Era vanat in partea dreapta a capului. Am si zis ca aia nu e cazatura, e lovit. Am sunat la politie", a spus un martor.

In trecut, victima a facut puscarie pentru furturi si fapte cu violenta. Ramas fara sotie si fara copii, locuia singur si isi castiga existenta muncind cu ziua. Acum, satenii din Tanacu se gandesc ca, baut fiind, a cazut sau poate a fost lovit de amicul sau de pahar. Politistii fac cercetari pentru moarte suspecta, urmand ca in functie de rezultatele anchetei sa ia masurile legale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img