joi, 18 aprilie, 2024

Batut, dar cu mai multi bani in buzunar! S-a aflat cu cat va fi despagubit Florin Salam ca sa uite de pumnul incasat in fata

Distribuie:

Publicat:

O tara intreaga a aflat de bataia pe care si-a luat-o Florin Salam, aparent fara motiv, de la un interlop roman stabilit in Italia. Se pare ca acum agresorul este constrans de situatie sa-i plateasca manelistului despagubiri uriase pentru ca scandalul sa fie stins.

Florin Salam a fost batut, in Italia, de doi barbati, personaje cunoscute in lumea interlopilor de acolo, motiv pentru care, in Romania, a iesit un adevarat scandal. Foarte multi interlopi din Romani s-au aratat de asemenea dispusi sa-l ajute pe Salam sa se razbune pe agresori.

Din fericire, dupa ce a fost agresat si retinut, Florin Salam a fost, intr-un final, eliberat de cei doi barbati care l-au lovit si, normal, pana de curand s-au dus negocieri cat se poate de serioase pentru despagubirea artistului.

"Cel care l-a lovit, din ceea ce am inteles eu, s-a oferit sa ii plateasca lui Florin Salam despagubiri cat se poate de serioase, pentru ca scandalul sa se stinga. Va scoate din buzunar 50.000 de euro, prefera sa plateasca decat sa fie judecat de cei care, oricum, acum il cauta sa se razbune. Stie ca e singura varianta pentru a calma spiritele, se bazeaza pe ideea ca Florin Salam va accepta banii si ca va interveni pentru a fi lasat el, familia lui, si amicii pe care ii are, in pace", a declarat unul din apropiatii lui Florin Salam.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img