marți, 16 aprilie, 2024

Bautura miracol care iti curata colonul instantaneu

Distribuie:

Publicat:

Procesul digestiv este extrem de complex, iar tractul digestiv este un mecanism complicat. Daca digestia este afectata, întregul organism sufera caci nu poate obtine toate substantele nutritive esentiale necesare, iar sanatatea generala intra în declin. Pentru ca deseurile si toxinele se acumuleaza în organism, ele conduc la numeroase probleme de sanatate.

Pentru a preveni acest lucru, trebuie sa-ti cureti corpul de cel putin 2 ori pe an si sa consumi alimente sanatoase, caci ele vor elimina deseurile si depozitele toxice din organism si va sprijini sanatatea generala.

Sucul de mere este unul dintre cele mai puternice ingrediente pe care-l poti utiliza pentru a-ti curata colonul, împreuna cu sucul de lamaie. Ar trebui sa extragi sucul din mai multe mere într-un storcator sau blender. În rest, tot ce trebuie sa faci este sa bei un pahar de suc de mere nefiltrat si dupa 30 de minute, sa bei un pahar cu apa. Repeta acest procedeu de cateva ori pe zi, timp de 3 zile.

Poti bea suc de lamaie între ele, pentru a impulsiona efectele procedurii de curatare a colonului sau adauga doar 2 linguri de suc de lamaie proaspat stors la sucul de mere, si bea amestecul de 2 ori pe zi.

Într-un pahar de apa calduta, adauga un varf de sare de mare, sucul unei lamai si putina miere. Bea în fiecare dimineata de îndata ce te trezesti, pe stomacul gol. Aceste remedii naturale de curatare a colonului te vor ajuta sa iesi mai des afara si sa-ti purifici colonul, si implicit organismul, de toxine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img