vineri, 19 aprilie, 2024

Bautura pentru slabit mai buna ca apa calda cu lamaie

Distribuie:

Publicat:

Nu contestam beneficiile apei calde cu lamaie: daca o bei de dimineata, pe stomacul gol, iti detoxifiaza ficatul si imbunateste digestia. Dar mai buna ca apa calda cu lamaie simpla este apa calda cu lamaie in care pui si un pic de otet din cidru de mere si un praf de piper cayenne. Potrivit youngandraw.com, aceasta este reteta pentru o bautura sanatoasa cu care iti poti incepe ziua daca vrei sa-ti cureti organismul, dar si sa-l ajuti sa arda mai eficient grasimile si, implicit, sa slabesti.

Cum prepari apa calda cu lamaie, otet din cidru de mere si piper cayenne
Ai nevoie de 340 de mililitri de apa calduta – asigura-te ca apa nu este fierbinte! In cazul in care apa este foarte fierbinte, va distruge vitaminele, mineralele si enzimele ingredientelor folosite. Adauga sucul de la jumatate de lamaie, proaspat stors, doua linguri de otet din cidru de mere si un praf de piper cayenne. Amesteca bine si bea aceasta bautura imediat dupa ce trezesti. Asteapta 10-15 minute inainte de a manca sau de a bea altceva, ca sa dai timp corpului sa absoarba toti nutrientii benefici.
Tips: daca nu-ti place gustul si ti-e greu sa o bei asa, poti adauga si putina miere ca sa o indulcesti. Mierea este foarte buna si pentru ca are proprietati antiseptice, dar ajuta si digestia.
Beneficii:
Purifica colonul, ajutandu-l, astfel, sa absoarba nutrientii mai bine si sa, implicit, imbunatateste si procesul de digestie;
Echilibreaza sistemul limfatic, care este implicat in procesele metabolice zilnice, echilibreaza fluidele din corp si lupta impotriva infectiilor;
Micsoreaza colesterolul si nivelul trigliceridelor;
Scade tensiunea arteriala;
Echilibreaza nivelul acid vs. nivelul alcalin din corp – cand corpul are un pH mai acid decat alcalin, este predispus sa se confrunte cu diverse problem de sanatate de la oboseala si stari de ameteli pana la luare in greutate si chiar aparitia unor boli mai periculoase ca diabetul, boli de inima si chiar cancer. Daca esti curioasa sa citesti mai multe despre pH-ul corpului, iata alimentatia cea mai potrivita ca sa-ti mentii echilibrul pH-ului.
Ajuta la descompunerea grasimilor, iar asta duce la slabit;
Elimina toxinele din corp si detoxifiaza ficatul;
Intareste sistemul imunitar si previne racelile;
Imbunatateste digestia;
Face pielea mai curata si mai luminoasa;
Energizeaza corpul.
sursa: andreearaicu.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img