sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Beat si fara permis la Murgeni : barbatul avea o alcoolemie 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat

Distribuie:

Publicat:

Un bărbat din Murgeni, județul Vaslui, a fost reținut de către poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Murgeni fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”,”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 50 de ani, din Murgeni, bănuit de comiterea infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”,”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

În data de 11 martie a.c., ora 20:20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Coman Ghenuță, din Murgeni, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Murgeni.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost condus la un spital din Murgeni, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Bărbatul a fost depistat și în cursul zilei de Sâmbătă, 13 martie, ora 18.35, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, pe drumul județean DJ 244I, în localitatea Sărățeni, orașul Murgeni.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatului de 50 de îi fusese suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, din data de 11 martie. De asemenea, fiindcă bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând astfel o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la un spital din orașul Murgeni unde a refuzat să se supună prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În urma probatoriului administrat, duminica, 14 martie, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, acesta urmând  fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru a fi dispusă o măsură preventivă.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img