vineri, 29 martie, 2024

Beatrice Mahler: ‘Nu sunt informatii despre modul de reactie al persoanelor sau despre ce se asteapta legat de vaccinarea cu a treia doza’

Distribuie:

Publicat:

Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, a explicat că o persoană care a trecut prin boala produsă de infecția cu SARS-CoV-2 are anticorpi și este protejată o perioadă de timp. ”În acest moment, în România, trei luni nici măcar nu ai nevoie să îți faci testul Covid, pentru că probabilitatea este mică”.

Întrebată care ar fi propunerea medicilor pentru decidenții politici în ceea ce privește norma de aplicare a liberei circulații și a organizării de evenimente pentru persoanele care au trecut prin boală, precum și cum va fi măsurat nivelul de anticorpi, dacă se va întâmpla acest lucru, Beatrice Mahler a explicat:

”Din punctul meu de vedere, este extrem de important să ținem cont de imunitatea pe care o are persoana, iar o persoană care a trecut prin boală are anticorpi, este protejată o perioadă de timp. Nu sunt date că s-ar putea reinfecta, decât în situații excepționale, cu tulpini noi.

COntinuarea pe bugetul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img