marți, 19 martie, 2024

BEREZENI : ATV neînregistrat, condus de un tânăr pieton, descoperit în trafic – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean român, care nu posedă permis de conducere valabil şi a fost depistat conducând pe drumurile publice un vehicul neînregistrat.

Joi, 25 februarie, în jurul orei 20.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni – I.T.P.F. Iaşi, a oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Lunca Veche, județul Vaslui, un ATV marca LINHAI 260, fără număr de înregistrare, condus de cetăţeanul român R.T., în vârstă de 18 ani.

„La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că tânărul nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și că ATV – ul nu figurează în bazele de date ca fiind înregistrat. „ declara Irina Mirica din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img